-SNELLEZEN-

Langzaam lezen zou de leessnelheid verhogen? FOUT!

Als je langzaam leest hebben je hersenen alle tijd om af te dwalen, en dat doen ze dan ook. Het gevolg is dat je ogen over de tekst gaan maar de inhoud niet wordt geregistreerd: je brein is immers aan andere dingen aan het denken….

Belangrijk is dus dat je leert om sneller te lezen, hierdoor wordt de stof wél gelijk opgenomen. Het lijkt een tegenstrijdigheid, maar sneller lezen is bèter lezen!

In het continue toenemende aanbod van informatie is Snellezen is een techniek die iedereen nodig heeft. En, iedereen kan het leren! Jong of oud, laag of hoog opgeleid, het is mogelijk om je snelheid (flink) op te voeren. Er zijn zelfs ervaringen met dyslectici die door de techniek snellezen veel sneller én beter kunnen lezen.

Tony Buzan - Rudy Rensink Snellezen certificering
Tony Buzan, Rudy Rensink en Phil Chambers

Tijdens mijn eigen training in Engeland heb ik zelf, met Engelse teksten, 5x de standaard leessnelheid gerealiseerd. En dan mét behoud van het begripsniveau of zelfs beter! In mijn trainingen leer ik de deelnemers een aantal methodes om sneller te lezen die gelijk in de praktijk gebracht kunnen worden.

Volg de 1-daagse training snellezen of combineer deze met de MindMap-training.

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

Voor referenties en reacties van cursisten: KLIK HIER