-TECHNIEK-

Het succes van MindMappen neemt toe naarmate de MindMapper de techniek beter beheerst

Senior MindMaptrainer Rudy Rensink

Wilt u ook 20-30% productiever zijn?

Uit onderzoek blijkt meermaals dat professionele MindMappers wel 20-30% productiever geworden zijn dan vóórdat ze MindMaps gebruikten.
Wél dient opgemerkt te worden dat die resultaten behaald worden door mensen die goed getraind zijn in de techniek.

MindMappen is een schitterende techniek die veel verder gaat dan wat plaatjes en kleurtjes. Het zorgt voor effectiever werken en een beter werkend brein!

MindMappen is een techniek die er voor zorgt dat:

  • dat je geheugen beter functioneert en dus meer kan onthouden
  • dat je makkelijker, sneller en leuker kan leren
  • dat je veel effectiever kan notuleren
  • dat je sneller en effectiever kan brainstormen
  • dat je makkelijker ideeën kan vastleggen
  • dat je betere beslissingen kan nemen
  • enzovoort enzovoort

Zoals bij iedere techniek is het belangrijk om de techniek goed aan te leren. Hierdoor veranker je de kennis en vaardigheden waardoor je te pas en te onpas voordeel kan halen uit deze techniek.

7 Habits-Stephen Covey door MindMap.nl
MindMap van de 7 Habits van Stephen Covey

De MindMap-Techniek training is zo opgezet dat de deelnemer in één trainingsdag de techniek volledig beheerst. De cursist begrijpt waarom de techniek zo goed werkt, hoe deze op de meest effectieve manier toe te passen is en leert gelijk een aantal toepassingsmogelijkheden toe te passen.

Deze MindMap-techniek training is de perfecte basis voor het MindMappen. Vervolgens is de MindMap-toepassingen training een uitstekend vervolg op de techniek-training. En voor wie tevens wil leren hoe het MindMappen het beste op de computer gebruikt kan worden is er de training Digitaal MindMappen.

Kortom, leer ook 20-30% productiever te worden, sneller te werken, creatiever te worden en nog veel meer, met de Mindmaptrainingen van MindMap.Nederland!Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

Deze training is zowel InCompany als via Open Inschrijving te volgen. Daarnaast is deze training ook onderdeel van de Online training.

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

Voor referenties en reacties van cursisten: KLIK HIER