Referenties

MindMap en Productivity Trainingen

MindMap en Productivity Trainingen heeft in de afgelopen 25 jaar heel veel mensen getraind. De meeste uit Nederland, maar ook aan mensen uit België, Engeland en Duitsland zijn trainingen gegeven. Overheden, grote bedrijven, kleine bedrijven, zorginstellingen en particulieren. Directeuren en managers, verzorgenden, ondernemers, politici en noem maar op. Een zeer grote diversiteit dus.

Wij mogen ons gelukkig prijzen dat we dit werk nu al 25 jaar kunnen en mogen doen. We vind het erg leuk om mensen kennis bij te brengen en we zijn daarin zeer gedreven. Ie zijn enthousiast over de producten waar we trainingen in geven en dat enthousiasme brengen we graag over op de deelnemers van de trainingen. En daarbij maakt het niet uit of dat Mind Mappen, Snellezen of andere trainingen zijn, we geven trainingen in dié producten waar we zelf ook intensief gebruik van maken.

Onze trainingen worden, gelukkig, altijd positief beoordeeld en daar zijn we zeker trots op. We zullen hieronder een aantal reacties plaatsen die, denken we, representatief zijn en de kracht van MindMap en Productivity Trainingen èn haar trainers aangeven.


Snellezen:


“Rudy geeft zijn trainingen zichtbaar met veel plezier en toewijding. In één dag een erg mooi resultaat gehaald met de training Snellezen.”


Albert Jan Holtrust

Mindmappen:

“Kennis gemaakt met mindmappen via een ééndaagse workshop. Zeer leerzame sessie gehad, Ruud is een bevlogen trainer welke je goed en geduldig mee neemt in de materie. Inmiddels zelf aan het experimenteren, waarbij Ruud soms nog meekijkt. Top !”

René, via Google-review

“Rudy Rensink van MindMap.Nederland heeft zijn belofte volledig waar gemaakt. Mijn werkende leven is nog positiever geworden door de vele toepassingsmogelijkheden van het MindMappen. Geeft meer kleur aan mijn professionaliteiit als visual facilitator. Ruud is een enorme enthousiaste en deskundige trainer. Weet mij te inspireren om het snel verder te leren en vooral veel te doen; herhalen doet groeien. Ik beveel Ruud van harte aan en wens hem ook veel succes!!!

Hubèrt de Groot

Algemeen :
(Het gaat veel te ver om alle reacties gerubriceerd neer te zetten. Hierbij nog enkele opmerkingen uit diverse trainingen die representatief zijn)

“Goede combinatie van klassikaal door de oefeningen heen werken. De docent wist de aandacht goed vast te houden.”

“Relaxed tempo en goede uitleg”

“Goed tempo”

“Leuke trainer”

“Trainer was heel positief en wist goed te motiveren”

“Cursus werd in duidelijke taal verteld”

“Soms lag het tempo voor mij iets te laag. Het tempo werd (begrijpelijk) aangepast aan de groep.”

“Energieke trainer”

“Heel leerzaam en veel weer opgehaald.”

“De snelheid van de te behandelen stof was er hoog.”

“De snelheid” (ervaart cursist als meest positieve. Hij zat in dezelfde groep als de vorige cursist)

“Enthousiaste trainer”

“Dat de stof begrijpelijk werd overgebracht en in praktijk toe te passen is.”

“Goed niveau”

“Helder uitgelegd”

“Tips en trics”

“Al het nieuw geleerde. Rudy vond ik op zich best een leuke man. Rudy zit er soms net iets te pittig op, het is prettig om je vraag af te kunnen maken. Hij geeft aan wat er fout is, maar je mag hem niet aangeven welke stappen je dan nam.”

“Bedankt voor de nuttige training!”

“Vlot en to the point”

“Lekker snel en aansprekend”

Enzovoort….