Rudy Rensink

Wauw, u krijgt de trainingen van niemand minder dan de HOOGST GECERTIFICEERDE MINDMAP TRAINER van Nederland:
MindMap Master Rudy Rensink!

Met meer dan 30 jaar ervaring in MindMappen, Microsoft Office trainingen en snellezen, is Rudy de absolute expert op het gebied van MindMappen. Hij heeft duizenden mensen getraind in de pakketten en toepassingen. Deelnemers komen uit alle geledingen van de maatschappij, van multi-nationals zoals bijvoorbeeld Shimano, Alcoa, Bonduelle, Greenfood en Shell, naar landelijk opererende grote bedrijven, landelijke, regionale en plaatselijke overheden, tot zorg, (hoge) scholen en individuele inschrijvingen.

MindMap Master Rudy Rensink

“Het succes van MindMappen neemt toe naarmate de MindMapper de techniek beter beheerst”

Of u nu een professional of een individu bent, Rudy past zich gemakkelijk aan uw niveau en samenstelling van de deelnemers aan. Of het nou WO-niveau is of VMBO, Rudy weet hoe hij de training kan afstemmen op uw specifieke situatie.

En dat is nog niet alles. Rudy is meerdere malen gecertificeerd door de bedenker van MindMappen, de legendarische Engelse psycholoog Tony Buzan. Tony Buzan heeft Rudy persoonlijk getraind en de fijne kneepjes van MindMappen bijgebracht. En die kneepjes brengt hij over op zijn cursisten!

Tony Buzan feliciteert Rudy Rensink

Als breintrainer heeft Rudy de volgende certificaten in Engeland bij Tony Buzan behaald: Buzan Licenced Instructor in MindMapping, Buzan Licensed Memory Instructor, en Buzan Licensed SpeedReading Instructor. Daarnaast heeft Rudy ook op het gebied van MindMapsoftware enorm veel ervaring en is hij gecertificeerd in verschillende programma’s zoals iMindMap, AYOA, FreeMind, eMindMaps, MindManager en nog veel meer.

Kortom, als je iets wilt leren over MindMappen en/of snellezen, dan moet je bij Rudy zijn!
Neem geheel vrijblijvend contact op en ontdek wat hij voor jou kan betekenen.

CONTACT

Volg een training gegeven door Rudy: