Toepassingen

De MindMap-Toepassingstraining is een uitstekend vervolg op de MindMap – Basis (Techniek) training, waarin u leert hoe u de basis van MindMappen op de meest effectieve manier kunt aanleren. Maar deze training kan ook dienen als basis voor het leren werken met MindMaps.

Met onze MindMap – Vervolg Training (Toepassingen) leer je nog meer toepassingen van MindMappen in verschillende situaties, zoals effectiever notuleren, sneller en effectiever brainstormen, sneller effectieve beslissingen nemen en het maken van planningen. En wist je dat je tot wel 30% productiever kunt zijn door het gebruik van MindMaps? Na een korte introductie van de regels en uitvoering van MindMappen worden er vele toepassingen geoefend die u gelijk in de praktijk kunt brengen.

Met deze training kunt u snel resultaat zien door te werken met MindMaps. U leert niet alleen hoe u de techniek kunt toepassen, maar ook hoe u gebruik kunt maken van voorbedrukte templates of zelf templates kunt maken voor verschillende situaties, zoals presentaties en beslissingsmomenten.

Deze training is perfect voor professionals die meer willen leren over het toepassen van MindMaps en zichzelf willen ontwikkelen. U hoeft geen ervaring te hebben met MindMappen om deze training te volgen.
Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het ontwikkelen van je MindMap-vaardigheden en ontdek hoe je sneller, slimmer en effectiever kunt werken. Bezoek onze pagina over de MindMap – Vervolg Training (Toepassingen) voor meer informatie en schrijf je in voor de training die het beste bij jou past.

Ontdek zelf hoe u productiever kunt worden met MindMappen en schrijf u nu in voor de MindMap – Vervolg Training (Toepassingen) bij de hoogst gecertificeerde MindMap trainer van Nederland, Rudy Rensink!

Maar waarom zou je daar stoppen? Als je nog meer uit je MindMap-vaardigheden wilt halen, dan is onze 1-daagse of 1,5 daagse training Digitaal MindMappen iets voor jou. Hier leer je hoe je MindMaps op de computer kunt maken en gebruiken, zodat je nog efficiënter kunt werken.


De toepassingen van het MindMappen zijn legio. Denk aan:

 • sneller complexe zaken overzien
 • effectiever notuleren
 • sneller en effectiever brainstormen
 • sneller effectieve beslissingen nemen
 • planning maken
 • enzovoort enzovoort

In de Survey van Chuck Frey staan nog veel meer toepassingen beschreven.

30 procent productiever middels MindMap.nl
Tot wel 30% productiever middels MindMaps!

In de MindMap-Toepassingstraining van MindMap.Nederland leert u een aantal van deze toepassingen gelijk in de praktijk brengen. U leert in het kort waarom deze techniek zo goed werkt en hoe u heel snel deze MindMap-toepassingen in de praktijk kunt brengen.

Deze MindMap-Toepassingstraining training is een uitstekend vervolg op de MindMap-Techniek training, waarin de basis van het MindMappen op de meest effectieve manier wordt aangeleerd. Maar deze training kan ook uitstekend dienen als basis van het leren werken van het MindMappen.

Deze toepassingen zijn uiteraard ook prima toe te passen op de computer. Leren MindMappen op de computer wordt in de 1-daagse/1,5 daagse training Digitaal MindMappen aangeleerd.

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

Voor referenties en reacties van cursisten: KLIK HIER


Training MindMap-Toepassingen

De techniek MindMappen leent zich voor een zeer groot aantal toepassingen. Denk hierbij aan leren/studeren, onthouden van informatie, beslissingen nemen, presentaties voorbereiden en geven, plannen, brainstormen, inzicht krijgen, overzicht houden, projecten, notuleren en nog veel meer.
Kijk ook op de Survey voor aanvullende mogelijkheden.

In deze training staan vooral de toepassingen van het Mind Mappen centraal. Na een korte introductie van de regels van het MindMappen en de uitvoering ervan worden zeer veel toepassingen geoefend die na de training gelijk in de praktijk gebracht kunnen worden.

Voorbeeld doelen stellen in een MindMap via MindMap.nl
Voorbeeld doelen stellen in een MindMap

Volg deze training:

– Als u al ervaring hebt met MindMappen en méér toepassingen ervan wilt leren
– Als u snel resultaat wilt zien middels het werken met MindMaps
– Als u te pas en te onpas MindMaps wilt kunnen maken en gebruiken

U leert in deze training:

 • HOE de techniek toe te passen
 • Gebruik te maken van voorbedrukte MindMaps (templates)
 • Hoe zelf templates te maken
 • MindMaps voor presentaties
 • Beslissingsmindmap te maken
 • BrainStormen
 • Plannen
 • Notuleren

Prijs:
€ 1.695,- per groep per dag,
inclusief standaard reiskosten,
exclusief materialen en btw.

Download HIER de volledige cursusinhoud (pdf)

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

Voor referenties en reacties van cursisten: KLIK HIER