Techniek

MindMappen – Basistraining (Techniek)

Wil je ook productiever worden en je brein beter laten functioneren?

Dan is MindMappen misschien wel dé oplossing voor jou!
Uit onderzoek blijkt dat professionele MindMappers tot wel 20-30% productiever zijn dan voor ze deze techniek gebruikten. MindMappen gaat verder dan simpelweg wat plaatjes en kleurtjes gebruiken: het zorgt ervoor dat je geheugen beter werkt, dat je makkelijker en sneller kan leren, dat je effectiever kan notuleren en brainstormen, dat je makkelijker ideeën kan vastleggen, betere beslissingen kan nemen en nog veel meer.

Regels van het Mind Mappen via MindMap.nl

Maar net als bij iedere techniek is het belangrijk om deze goed aan te leren.
Daarvoor biedt MindMap.Nederland de 1-daagse MindMap – Basis (Techniek) training aan, waarin je in één dag leert de techniek volledig te beheersen. Je begrijpt waarom de techniek zo goed werkt, hoe deze op de meest effectieve manier toe te passen is en je leert gelijk een aantal toepassingsmogelijkheden toe te passen.

Onze MindMap-Techniek training is de perfecte introductie tot de basisprincipes van MindMappen.
Tijdens deze training leer je hoe je op een effectieve manier MindMaps kunt maken en hoe deze techniek je kan helpen om beter te onthouden, sneller te brainstormen en meer overzicht te houden. Na deze training ben je klaar om te beginnen met het toepassen van deze vaardigheden in je werk of studie.

Wij geloven dat het aanleren van de MindMap-techniek een investering is in jezelf en jouw toekomst.
Het zal niet alleen zorgen voor meer productiviteit en creativiteit op de werkvloer, maar ook in jouw persoonlijke leven.
Daarom bieden wij deze training zowel InCompany als via Open Inschrijving aan en is deze training ook onderdeel van onze Online trainingen.

Wil je vervolgens nog meer leren over de toepassingen van MindMappen? Dan is de MindMap-toepassingen training een uitstekend vervolg op de techniek-training. En als je ook nog wil leren hoe je MindMappen het beste op de computer kan gebruiken, dan biedt de training Digitaal MindMappen uitkomst.

Kortom, ben jij klaar om 20-30% productiever te worden en nog veel meer voordelen uit het MindMappen te halen?
Bezoek dan de pagina Onze Trainingen van MindMap.Nederland en vraag vrijblijvend informatie en prijsopgave aan voor de trainingen.


Het succes van MindMappen neemt toe naarmate de MindMapper de techniek beter beheerst

Senior MindMaptrainer Rudy Rensink

Wilt u ook 20-30% productiever zijn?

Uit onderzoek blijkt meermaals dat professionele MindMappers wel 20-30% productiever geworden zijn dan vóórdat ze MindMaps gebruikten.
Wél dient opgemerkt te worden dat die resultaten behaald worden door mensen die goed getraind zijn in de techniek.

MindMappen is een schitterende techniek die veel verder gaat dan wat plaatjes en kleurtjes. Het zorgt voor effectiever werken en een beter werkend brein!

MindMappen is een techniek die er voor zorgt dat:

 • dat je geheugen beter functioneert en dus meer kan onthouden
 • dat je makkelijker, sneller en leuker kan leren
 • dat je veel effectiever kan notuleren
 • dat je sneller en effectiever kan brainstormen
 • dat je makkelijker ideeën kan vastleggen
 • dat je betere beslissingen kan nemen
 • enzovoort enzovoort

Zoals bij iedere techniek is het belangrijk om de techniek goed aan te leren. Hierdoor veranker je de kennis en vaardigheden waardoor je te pas en te onpas voordeel kan halen uit deze techniek.

7 Habits-Stephen Covey door MindMap.nl
MindMap van de 7 Habits van Stephen Covey

De MindMap-Techniek training is zo opgezet dat de deelnemer in één trainingsdag de techniek volledig beheerst. De cursist begrijpt waarom de techniek zo goed werkt, hoe deze op de meest effectieve manier toe te passen is en leert gelijk een aantal toepassingsmogelijkheden toe te passen.

Deze MindMap-techniek training is de perfecte basis voor het MindMappen. Vervolgens is de MindMap-toepassingen training een uitstekend vervolg op de techniek-training. En voor wie tevens wil leren hoe het MindMappen het beste op de computer gebruikt kan worden is er de training Digitaal MindMappen.

Kortom, leer ook 20-30% productiever te worden, sneller te werken, creatiever te worden en nog veel meer, met de Mindmaptrainingen van MindMap.Nederland!Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

Deze training is zowel InCompany als via Open Inschrijving te volgen. Daarnaast is deze training ook onderdeel van de Online training.

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

Voor referenties en reacties van cursisten: KLIK HIER


Training MindMap-Techniek

MindMappen is een techniek waarmee je productiviteit tot wel 30% kan toenemen! Zie de Survey voor alle voorbeelden en mogelijkheden.

MindMappen is een techniek die in de afgelopen 60 jaar z’n nut heeft bewezen. Naast scholen gebruiken zeer veel overheden, MKB’ers, zorginstellingen en bedrijven deze techniek voor zowel interne zaken als externe communicatie.

In deze MindMap-techniek training leert u de techniek op de meest effectieve manier toe te passen. U ervaart al in de training waarom het werken met kleuren, afbeeldingen en sleutelwoorden zo effectief is.
U leert ook gelijk diverse toepassingen van het MindMappen in de praktijk te brengen, zoals uw gedachten snel op papier te zetten, MindMappen voor studeren en presenteren, voor ToDo’s én om MindMaps te gebruiken om te notuleren, met gegarandeerd effect van 80-100% terug kunnen halen!
Na één dag MindMap-Techniek training bent u in staat om véél productiever te zijn!

Bekijk de agenda wanneer Open Inschrijvingen zijn gepland

MindMap Business-netwerken door MindMap.nl
Business-netwerken in een MindMap

Volg de MindMap-techniek training:

– Als u nog weinig of geen ervaring hebt met MindMappen
– Als u wilt leren om de meest effectieve MindMaps te kunnen maken
– Als u nagenoeg alles van een voordracht wilt kunnen terughalen
– Als u productiever wilt werken

U leert in deze training:

 • WAAROM de techniek zo goed werkt
 • HOE u effectieve Mind Maps maakt
 • Hoe u een MindMap maakt om overzichtelijk uw gedachten op papier te kunnen zetten
 • Hoe u een fraaie MindMap maakt om te presenteren en/of te studeren
 • Hoe u een snelle MindMap maakt, bijvoorbeeld voor een ToDo overzicht
 • Hoe u tijdens een presentatie/lezing/training een MindMap gebruikt om te notuleren

Kortom, in deze training leert u de beste basis aan om deze techniek vervolgens nog jaren tot volle tevredenheid in de praktijk te kunnen brengen!

– Klassikaal: € 1.695,- per groep
– Open Inschrijving: € 395,- per persoon

Exclusief materiaal en exclusief btw.

Download HIER de volledige cursusinhoud (pdf)

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

Bekijk de agenda wanneer Open Inschrijvingen gepland zijn

Voor referenties en reacties van cursisten: KLIK HIER