Fraaie recensies!

Donderdag 28 oktober weer een fysieke MindMapTraining mogen gegeven, hardstikke fijn!

De deelnemers, Lezale en Loes, zijn goed bezig geweest om de techniek op de meest effectieve manier aan te leren. Zowel een mindmap om snel je gedachten leeg te maken, een mindmap ter voorbereiding op een presentatie of bespreking, een mindmap om te onthouden of om overzicht te houden.

En, natuurlijk, het slotstuk ‘mindmappen om te notuleren’ waarin beide deelnemers prima in staat bleken om van twee presentaties nagenoeg alle relevante informatie terug te kunnen halen, geweldig!

MindMapTraining 28-10-21 mindmap.nl

De recensies:

Lezale:
“Bij Mindmap.Nederland de eendaagse workshop mindmappen gevolgd. Rudy is een hele fijne trainer en hij legt alles zeer duidelijk uit. Ik kan mindmappen nu inzetten in veel onderdelen van mijn leven. Van to do lijstjes tot brainstorms tot notuleren of beter kunnen leren. Erg behulpzaam om te weten waar ik deze tool kan inzetten en vooral hoe! Kortom ik ben zeer tevreden over deze workshop en ik raad het iedereen aan!”

Loes:
Ik heb de ééndaagse cursus Mind Mappen als heel prettig en leerzaam ervaren. Ik ben het gaan volgen om meer tools in handen te krijgen om met plannen en ideeën aan de gang te gaan. Ik heb zeker het idee dat Mind Mappen me hier verder bij kan helpen. We hebben in één dag heel veel handvaten gekregen om het Mind Mappen in verschillende situaties te kunnen gebruiken. Of het nu het maken van een boodschappenlijstje is of het uitwerken van ideeën m.b.t. een veranderen van werksituatie, het is allemaal mogelijk. Rudy was dan ook een goede vertegenwoordiger en leraar van de methode! Met veel enthousiasme en deskundigheid heeft hij mij het Mind Mappen in een dag overgebracht. Het was aan mij besteed! Ik kan deze cursus zeker aanbevelen!

Ook een MindMapTraining volgen of (intern) organiseren?
Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Plaats een reactie