MindMappen bij Tui

Op 10 februari 2022 vond er een inspirerend bezoek plaats van Rotary Willemstad aan TUI Curaçao. Tijdens dit bezoek kreeg de Rotary Club een uitgebreide rondleiding door het relatief nieuwe gebouw van TUI en kregen ze inzicht in de activiteiten die TUI op het eiland en in de rest van de wereld onderneemt. Rudy Rensink, een bekende Mind Map-expert, was aanwezig was om de ervaring visueel vast te leggen in de vorm van een Mind Map.

TUI Curaçao, een toonaangevende reisorganisatie op het eiland was verheugd om Rotary Willemstad te verwelkomen. Het doel van het bezoek was om de leden van de Rotary Club bekend te maken met de activiteiten van TUI en hen te informeren over de rol die het bedrijf speelt zowel in de lokale gemeenschap als mondiaal.

Rudy Rensink, een expert op het gebied van Mind Mapping, was als gast aanwezig om het bezoek te verrijken door de ervaringen en informatie op een unieke manier vast te leggen. Hij maakte gebruik van zijn vaardigheden in Mind Mapping om de belangrijkste aspecten van de rondleiding en de presentaties te visualiseren en te structureren.

Gedurende de rondleiding kregen de leden van Rotary Willemstad de gelegenheid om de diverse afdelingen en activiteiten van TUI Curaçao te ontdekken. Van de klantenservice tot het reserveringsproces en de duurzaamheidsinitiatieven van het bedrijf, alle aspecten werden belicht om een volledig beeld te geven van de rol van TUI op Curaçao.

Rudy Rensink legde tijdens het bezoek de essentie van de presentaties en rondleiding vast in een indrukwekkende Mind Map. Door de belangrijkste punten, ideeën en inzichten te visualiseren, maakte een overzichtelijke samenvatting van de informatie. Deze Mind Map dient als een krachtige tool om de opgedane kennis beter te begrijpen en te onthouden.

De andere bezoekers waren onder de indruk van de Mind Map die Rudy Rensink maakte. Ze waardeerden de creatieve benadering van het vastleggen van informatie en zagen de toegevoegde waarde van Mind Mapping als een effectieve manier om complexe onderwerpen te structureren en te communiceren.

Het bezoek van Rotary Willemstad aan TUI Curaçao, vastgelegd in een Mind Map door Rudy Rensink, benadrukt het belang van visualisatie en creatieve technieken in het begrijpen en onthouden van informatie. Het illustreert ook de mogelijkheden van Mind Mapping als een waardevolle tool in zakelijke en educatieve omgevingen.

©MindMapNederland – MdH 2022

Plaats een reactie